Rekisteriseloste

REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laatimispäivä: 25.11.2016
1. RekisterinpitäjäNimi
Puolustusministeriö
Osoite
PL 31, 00131 Helsinki
(Eteläinen Makasiinikatu 8, 00131 Helsinki)
Muut yhteystiedot
puh. 0295 16001
2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissaNimi
Erityisasiantuntija Riikka Pitkänen
Osoite
PL 31, 00131 Helsinki
Muut yhteystiedot
puh. 0295 16001
3. Rekisterin nimiPuolustusministeriön asiointipalvelu
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusRekisterin tietoja käytetään hyväksi vientivalvonta-asioiden asiakkaiden tehdessä vientivalvontaan liittyviä hakemuksia ja ilmoituksia sähköisesti. Henkilötietojen ja muiden yksilöintitietojen keruu on välttämätöntä puolustusministeriölle laissa annettujen tehtävien suorittamiseksi sekä muutoksia ja oikaisuja varten ja asiakkaiden oikeuksien takaamiseksi.
5. Rekisterin tietosisältöPuolustustarvikkeiden vientivalvontaa koskeviin rekisteröitymisilmoituksiin ja hakemuksiin liittyvät henkilön tai yrityksen nimi- ja osoitetiedot. Yritysasiakkailta lisäksi yritystunnus.
6. Säännönmukaiset tietolähteetEi säännönmukaisia ulkopuolisia tietolähteitä.
7. Tietojen säännönmukaiset luovutuksetViejiä koskevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelleViejiä koskevia tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
9. Rekisterin suojauksen periaatteetA. Manuaalinen aineisto.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot.
Ulkoisten ja sisäisten käyttäjien järjestelmäympäristöt sijaitsevat eri verkkoympäristöissä. Asiakkaiden tietoja sisältävät tietokannat sijaitsevat Tieto Oyj:n palvelimella suojatuissa tiloissa. Tietojenkäsittelyoikeuksien hallinnan avulla valvotaan, että tietoja saavat käsitellä vain siihen oikeutetut henkilöt.
REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laatimispäivä: 03.01.2016
1a. RekisterinpitäjäNimi
Ulkoministeriö
Kauppapoliittinen osasto
Vientivalvonta-asioiden yksikkö
Osoite
Laivastokatu 22
00160 Helsinki
Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite)
Puhelin: 0295 350 000
2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissaNimi
Kaupallinen neuvos Heikki Yrjölä
Osoite
Laivastokatu 22
00160 Helsinki
Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostosoite)
Puhelin: 09-1605 5489
Sähköposti: TUO-30@formin.fi
3. Rekisterin nimiUlkoministeriön asiointipalvelu
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusRekisterin tietoja käytetään hyväksi vientivalvonta-asioiden yksikön asiakkaiden tehdessä vientivalvontaan liittyviä hakemuksia ja ilmoituksia sähköisesti. Henkilötietojen ja muiden yksilöintitietojen keruu on välttämätöntä ulkoministeriölle laissa annettujen tehtävien suorittamiseksi sekä muutoksia ja oikaisuja varten ja asiakkaiden oikeuksien takaamiseksi.
5. Rekisterin tietosisältöKaksikäyttötuotteiden vientivalvontaa koskeviin rekisteröitymisilmoituksiin ja hakemuksiin liittyvät henkilön tai yrityksen nimi- ja osoitetiedot. Yritysasiakkailta lisäksi yritystunnus.
6. Säännönmukaiset tietolähteetEi säännönmukaisia ulkopuolisia tietolähteitä.
7. Tietojen säännönmukaiset luovutuksetViejiä koskevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelleViejiä koskevia tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
9. Rekisterin suojauksen periaatteetA. Manuaalinen aineisto.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot.
Ulkoisten ja sisäisten käyttäjien järjestelmäympäristöt sijaitsevat eri verkkoympäristöissä. Asiakkaiden tietoja sisältävät tietokannat sijaitsevat Tieto Oyj:n palvelimella suojatuissa tiloissa. Tietojenkäsittelyoikeuksien hallinnan avulla valvotaan, että tietoja saavat käsitellä vain siihen oikeutetut henkilöt.
REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laatimispäivä: 01.12.2015
1a. RekisterinpitäjäNimi
Ulkoministeriö
Kehityspoliittinen osasto
Kansalaisyhteiskuntayksikkö
Osoite
Kanavakatu 3 A
00160 Helsinki
Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostiosoite)
Puhelin: 09-16005
2. Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissaNimi
Tarkastaja Elina Iso-Markku
Osoite
Kanavakatu 3 A
00160 Helsinki
Muut yhteystiedot (esim. puhelin virka-aikana, sähköpostosoite)
Puhelin: 0295 350993
Sähköposti: keo-30@formin.fi
3. Rekisterin nimiUlkoministeriön asiointipalvelu
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitusRekisterin tietoja käytetään hyväksi kansalaisjärjestöyksikön asiakkaiden tehdessä valtionavustuksiin liittyviä hakemuksia ja ilmoituksia sähköisesti. Henkilötietojen ja muiden yksilöintitietojen keruu on välttämätöntä ulkoministeriölle laissa annettujen tehtävien suorittamiseksi sekä muutoksia ja oikaisuja varten ja asiakkaiden oikeuksien takaamiseksi.
5. Rekisterin tietosisältöKansalaisjärjestöjen valtionapujen valvontaa koskeviin rekisteröitymisilmoituksiin ja hakemuksiin liittyvät järjestöjen nimi- ja osoitetiedot sekä yhdistysrekisteri- ja Y-tunnukset. Asiakkaiden nimenkirjoittajien osalta nimi-, osoitetiedot sekä henkilötunnus.
6. Säännönmukaiset tietolähteetEi säännönmukaisia ulkopuolisia tietolähteitä.
7. Tietojen säännönmukaiset luovutuksetJärjestöjä ja niiden nimenkirjoittajia koskevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelleJärjestöjä ja niiden nimenkirjoittajia koskevia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.
9. Rekisterin suojauksen periaatteetA. Manuaalinen aineisto.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot.
Ulkoisten ja sisäisten käyttäjien järjestelmäympäristöt sijaitsevat eri verkkoympäristöissä. Asiakkaiden tietoja sisältävät tietokannat sijaitsevat Tieto Oyj:n palvelimella suojatuissa tiloissa. Tietojenkäsittelyoikeuksien hallinnan avulla valvotaan, että tietoja saavat käsitellä vain siihen oikeutetut henkilöt.
REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/1999) 10 §
Laatimispäivä: 20.03.2014
1. RekisterinpitäjäNimi
Ulkoministeriö
Oikeuspalvelu
Kansainvälisen oikeuden yksikkö
Yhteystiedot
Laivastokatu 22
00160 Helsinki
Puhelin: +358 295 350 000
2. Rekisteriasioista vastaava henkilö ja/tai yhteyshenkilöLainsäädäntöneuvos Sari Mäkelä
Puhelin: +358 295 351 150
Sähköposti: pakotteet.um@formin.fi
3. Rekisterin nimiUlkoministeriön asiointipalvelu (varainsiirtoluvat)
4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitusRekisterin tietoja käytetään hyväksi kansainvälisen oikeuden yksikön asiakkaiden tehdessä varainsiirtoihin liittyviä hakemuksia ja ilmoituksia sähköisesti. Henkilötietojen ja muiden yksilöintitietojen käsittely on välttämätöntä ulkoministeriölle laissa annettujen tehtävien suorittamiseksi sekä muutoksia ja oikaisuja varten ja asiakkaiden oikeuksien takaamiseksi.
5. Rekisterin tietosisältöVarainsiirtolupia koskeviin hakemuksiin ja ennakkoilmoituksiin liittyvät henkilön tai yrityksen nimi- ja osoitetiedot. Yritysasiakkailta lisäksi yritystunnus.
6. Säännönmukaiset tietolähteetEi säännönmukaisia ulkopuolisia tietolähteitä.
7. Tietojen säännönmukaiset luovutuksetLuvanhakijoita tai ennakkoilmoituksentekijöitä koskevia tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti ulkopuolisille.
8. Tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelleLuvanhakijoita tai ennakkoilmoituksentekijöitä koskevia tietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
9. Rekisterin suojauksen periaatteetA. Manuaalinen aineisto.
Säilytetään lukitussa tilassa.

B. ATK:lla käsiteltävät tiedot.
Ulkoisten ja sisäisten käyttäjien järjestelmäympäristöt sijaitsevat eri verkkoympäristöissä. Asiakkaiden tietoja sisältävät tietokannat sijaitsevat Tieto Oyj:n palvelimella suojatuissa tiloissa. Tietojenkäsittelyoikeuksien hallinnan avulla valvotaan, että tietoja saavat käsitellä vain siihen oikeutetut henkilöt.

Valmiina lataamaan

Pyytämäsi tiedosto on valmiina ladattavaksi. Napsauta "Avaa" painiketta.